Oferim soluții

atât companiilor cât și autorităților publice locale de management si gestionare al deseurilor.

Reciclarea deseurilor
Avam o capacitate de reciclare de aproximativ 24000 tone anual de deseuri din plastic LDPE, HDPE, PET, PP, fiind una din marile companii de reciclare a deseurilor din Romania.
Colectarea separata
al deşeurilor municipale şi al deşeurilor similare,, ieste o activitate derulata pe raza a 5 judete ca: MEHEDINTI, CARAS SEVERIN, GORJ, OLT SI VALCEA, fiind operator licentiat ANRSC clasa 2
Maturatul Stradal
Măturatul, spălatul, stropirea și întreținerea căilor publice este o alta activitate autorizata a societatii, fiind operator licentiat pentru astfel de servicii in judetele VALCEA, GORJ si MEHEDINTI.
Managementul deseurilor
Oferim servicii de consultanta si management al deseurilor, si reprezentare in relatiile cu autoritatile de mediu, in vederea indeplinirii obligatiilor asumate.

Waste management experts

Meet our leadership team.

Viziunea noastra

Utilizarea tuturor resurselor pentru îmbunătăţirea continuă a eficacităţii sistemului de management al calităţii, mediului şi sănătăţii şi securităţii ocupaţionale pentru dezvoltarea unui sistem performant şi competititv..

Ca operator în domeniul managementului deşeurilor în in judetele Mehedinti, Gorj, Caras Severin, Valcea si Olt, ne dorim îmbunătăţirea permanentă a calităţii serviciului furnizat, dezvoltarea tehnico-materială, creşterea capacităţii de absorţie a fondurilor europene şi guvernamentale, diversificarea activităţilor precum şi creşterea gradului de satisfacţie a utilizatorilor serviciului de salubrizare.

  • Consultanti specializati in waste management
  • Orientare catre nevoile clientului
  • Peste 40.000 tone deseuri gestionate anual
  • Stabilitate si susenabilitate
  • Servicii publice de calitate.
Angajati
Containere Precolectare
tone deseuri colectate anual
Judete deservite

Proiectele noastre

Pentru ca ne pasa, si credem cu tarie intr-un comportament ecologic de sustinere, am decis sa ne implicam activ in campanii de constientizare, informare si nu in ultimul rand de ecologizare, organizate de autoritati locale, ONG-uri ori initiativelor private..

Interested in our services?

dev