Ion Condescu

Public Services Manager

RESPONSABILITATE PENTRU MEDIU: dorim sa ne asiguraram ca reciclarea s-a efectuat in siguranta pentru mediu si in conformitate cu reglementarile in vigoare.
INOVATIE: vrem sa imbunatatim rezultatele prin munca in echipa si prin adoptarea de noi procese si tehnologii adecvate.
INTUITIE: suntem angajati in proiecte si procese care promoveaza dezvoltarea durabila, anticipam nevoile si raspundem provocarilor viitorului.
CORECTITUDINE: actionam in mod onest, integru si profesional cu angajatii nostri si comunitatea din care facem parte.


Department:
+40 745 376 319
Ne puteti contacta!
Orar
Luni - Vineri : 8 AM to 4PM
Email Address
nelu@bcavioservice.ro
09.10.2009

Infiintarea Companiei

Compania a luat nastere in octombrie 2009, avand misiunea de a aduce plus valoare tuturor clientilor, prin servicii de mediu personalizate si profesioniste, oferind garantia lucrului bine facut. Inca de la inceputuri am Investit in dezvoltarea noastra continua, in ton cu valorile companiei astfel incat toti partenerii nostri sa fie in siguranta si sa isi dedice timpul pentru ceea ce conteaza cu adevarat pentru ei.
2012 - 2013

Investitii in reciclare

Incepand cu anul 2012, societatea face prima investitie in echipamente de reciclare a deseurilor, fapt ce determina societatea sa obtina Autorizatia de Mediu in vederea desfasurarii activitatii. Astfel in luna iulie 2012 societatea obtine Autorizatia de Mediu, emisa de catre Agentia pentru protectia Mediului Mehedinti
2017 - 2018

Serviciul de Salubrizare al Localitatilor

Incepand cu anul 2017, societatea incepe un proces amplu de extindere a activitatatii in sectorul serviciilor publice de utilitati - serviciul de salubrizare al localitatilor. Astfel prin programul anual de investitii se realizeaza primele investitii in infrastructura si logistica, aferenta (autocompactoare, eurocontainere,, statie de sortare a deseurilor etc), deservind in prezent un numar de peste 120.000 locuitori pe pe raza a 51 de unitati administrativ teritoriale, din judetele Mehedinti, Gorj, Caras Severin, Valcea si Olt.
2019 - 2020

Implementarea Sistemelor Integrate

Sfarsitul anului 2019 gaseste , BCA VIO SERVICE S.R.L., in plin proces de certificare a standardului integrat de management al calitatii, mediului si securitatii in munca, la Organismul de Certificare – SRAC IQ-NET a Certificatelor ISO 9001:2008, ISO 14001:2005, si OHSAS 18001:2007.

Experti in Sustenabilitate

Cunoascand importanta serviciilor corect si calitativ prestate, astfel ca de la bun inceput si-a impus ca profesionalismul sa reprezinte principala linie caracteristica a muncii sale, oricat de dificila ar fi ea. A ajuns, in consecinta, sa ocupe un loc printre cei mai buni profesionisti din domeniu.

Subscribe to our Newsletter!

Sign up to receive environmental news and updates!

    dev