Team

Accounting Manager

Compania noastra a cunoscut o continua dezvoltare. Investitiile permanente facute pentru dezvoltarea serviciului de salubrizare si implicit pentru cresterea calitatii acestuia au condus la obtinerea unor rezultate care raspund prevederilor legale aflate intr-o continua schimbare. Atingerea obiectivelor a fost posibila prin investitii foarte importante.


Department:
Public Services Manager

RESPONSABILITATE PENTRU MEDIU: dorim sa ne asiguraram ca reciclarea s-a efectuat in siguranta pentru mediu si in conformitate cu reglementarile in vigoare.
INOVATIE: vrem sa imbunatatim rezultatele prin munca in echipa si prin adoptarea de noi procese si tehnologii adecvate.
INTUITIE: suntem angajati in proiecte si procese care promoveaza dezvoltarea durabila, anticipam nevoile si raspundem provocarilor viitorului.
CORECTITUDINE: actionam in mod onest, integru si profesional cu angajatii nostri si comunitatea din care facem parte.


Department:
Executive Manager

Obiectivele principale BCA VIO SERVICE sunt: perfectionarea continua a serviciilor oferite, adaptarea rapida si eficienta la cerintele pietei din Romania, maximizarea profitului simultan cu eficientizarea activitatii desfasurate, cresterea calitatii serviciilor prestate de toate companiile partenere BCA VIO SERVICE.


Department:
General Manager

Postul de General Manager poate avea o multitudine de "forme", in functie de domeniul si anvergura afacerii gestionate. Principiile sunt insa aceleasi, fie ca este vorba de o agentie de publicitate, o fabrica de confectii, o firma de distributie, un lant de restaurante sau oricare alt domeniu de activitate. Postul imbina activitati de marketing, productie, financiar-contabilite, vanzari, logistica, resurse umane, relatii publice, administrativ, din punct de vedere al trasarii directiei generale de dezvoltare si al coordonarii persoanelor care se ocupa in mod special de aceste domenii.


Department:

Subscribe to our Newsletter!

Sign up to receive environmental news and updates!

    dev