DESPRE NOI

Structura complexa organizata

pe un sistem departamental, ne-au permis diversificarea ariei de sericii oferite clientilor nostri, si totodata a facilitat accesul la programul anual de investitii pe centre de profit. Incepand cu anul 2019 am dezvoltat si implementat Departamentul Waste Management oferind astfel clientilor nostrii servicii complete de evidenta a gestiunii deseurilor.

Obiectivul startegic

stabilit este  responsabilitatea și implicarea în dezvoltarea vieții, protejarea mediului, a comunității, și sprijinirea educației în România.

Alinierea riguroasă la standardele europene de calitate a tehnologiei și serviciilor a dus la succesul companiei noastre pe piața locală și regional.

Creșterea calității serviciilor pe care le furnizăm clienților noștri și îmbunătățirea permanentă a organizării noastre, au impus Rosal Grup pe piața din România ca fiind un etalon de performanță, expansiune și stimul al dezvoltării mediului de afaceri.

Formula succesului și a determinării, ne susțin ideile și acțiunile flexibile, menite să ne asigure dezvoltarea în beneficiul investitorilor, angajaților și nu în ultimul rând, al clienților.

Istoricul Companiei

De la infiintare obiectivul nostru propus a fost de a construi, prin excelenta serviciilor prestate, parteneriate durabile. Ne dorim inca, sa crestem gradul de constientizare privind responsabilitatea pe care fiecare dintre noi o are fata de natura.

09.10.2009

Infiintarea Companiei

Compania a luat nastere in octombrie 2009, avand misiunea de a aduce plus valoare tuturor clientilor, prin servicii de mediu personalizate si profesioniste, oferind garantia lucrului bine facut. Inca de la inceputuri am Investit in dezvoltarea noastra continua, in ton cu valorile companiei astfel incat toti partenerii nostri sa fie in siguranta si sa isi dedice timpul pentru ceea ce conteaza cu adevarat pentru ei.
2012-2013

Investitii in reciclare

Incepand cu anul 2012, societatea face prima investitie in echipamente de reciclare a deseurilor, fapt ce determina societatea sa obtina Autorizatia de Mediu in vederea desfasurarii activitatii. Astfel in luna iulie 2012 societatea obtine Autorizatia de Mediu, emisa de catre Agentia pentru protectia Mediului Mehedinti
2017-2018

Serviciul de Salubrizare al Localitatilor

Incepand cu anul 2017, societatea incepe un proces amplu de extindere a activitatatii in sectorul serviciilor publice de utilitati - serviciul de salubrizare al localitatilor. Astfel prin programul anual de investitii se realizeaza primele investitii in infrastructura si logistica, aferenta (autocompactoare, eurocontainere,, statie de sortare a deseurilor etc), deservind in prezent un numar de peste 120.000 locuitori pe pe raza a 51 de unitati administrativ teritoriale, din judetele Mehedinti, Gorj, Caras Severin, Valcea si Olt.
2019 - 2020

Implementarea Sistemelor Integrate

Sfarsitul anului 2019 gaseste , BCA VIO SERVICE S.R.L., in plin proces de certificare a standardului integrat de management al calitatii, mediului si securitatii in munca, la Organismul de Certificare – SRAC IQ-NET a Certificatelor ISO 9001:2008, ISO 14001:2005, si OHSAS 18001:2007.
"Strategia nationala e reciclarea - o sarcină care nu e nici aducătoare de popularitate și nici nu sună sexy, dar care ilustrează încetineala cu care s-au mișcat lucrurile în România. Țara e la pământ când e vorba de reciclare, iar mediul înconjurător plătește pentru asta. Dacă nu se schimbă ceva curând, vor plăti și oamenii."
Secretar de Stat Ministerul mediului
Raul Pop Secretar de Stat Ministerul mediului
"România are o şansă remarcabilă de a se poziţiona strategic în cea mai bună poziţie într-o Europă ce doreşte dezvoltare durabilă. Sursele de dezvoltare durabilă sunt deja realităţi economice de netăgăduit, de la „energie verde” din surse regenerabile şi până la o industrie de reciclare în plină ascensiune.
Infomediu Mediu
Eco News Infomediu Mediu

Waste Management Experts

Faceti cunostinta cu noi!

Licente si Autorizatii

Pentru desfăşurarea în condiţii normale şi legale a activităţilor mai sus menţionate, dispunem de următoarele autorizaţii şi certificate:

Sunteti interesati de serviciile noastre

dev